Share Button

torek, 19. marca 2013 vas Triatlon klub Ajdovščina in At health coaching tim vabijo na predavanje Prehrana in gibanje =naložba v prihodnost. Predavanje bo v MC Hiša mladih Ajdovščina in je namenjeno vsem, ki bi se radi več izobrazili na področju pravilne prehrane med športno vadbo.

predavanje slider copy

Po več uspešno izpeljanih izobraževanjih na področju Notranjske ter Krasa se predavanje PREHRANA IN GIBANJE = NALOŽBA V PRIHODNOST nadaljuje tudi v Ajdovščini. Če želite spoznati resnice o zdravi prehrani in vadbi ter biti na enem mestu dobro in kakovostno informirani, pridite v torek, 19. marca 2013 ob 19.00 uri ( do cca 20.15 ure ) v dvorano Mladinskega centra v Palah Ajdovščina.

Vsa predavanja bodo vodili strokovnjaki na svojem področju:

– MARJANA BENIGAR MANIAS
 dipl.dietetičarka – sestava zdravega krožnika (obroka) in kombiniranje živil,
– TINA ZIDAR dipl. inž. živ. in preh.- sestava osnovnih živil oz. makronutrientov (ogljikovi hidrati, beljakovine, maščobe) ter mikronutrienti (vitamini, magnezij…),
– TIBOR PRANJIĆ os.trener – vam bo predstavil usmeritve ter priporočila za zdravo vadbo (pomen ogrevanja, razteznih vaj, ciklizacije…),
– ALEŠ SUHADOLNIK dipl. upr. org. – s katerimi mehanizmi se telo odzove na enkratno vadbo in kako se telo na dolgotrajno vadbo prilagodi.

*simbolični prispevek 2 €

Ker želimo, da znate sami poskrbeti za svoje zdravje.
Ekipa Triatlon kluba Ajdovščina

Športni pozdrav

Nazaj na novice